Tekstgrootte A A Sitemap

Specialisaties binnen de fysiotherapie

Mulligan Concept therapie

Heeft u klachten bij het bewegen van de nek bv omkijken in de auto en op de fiets, dan kan ik, Fysiocare Horst, dat behandelen. Maar ook met pijn in de rug, heup, knie of enkel en/of bewegingsbeperkingen kunt u bij mij terecht. Ik behandel veel van deze klachten met het Mulligan Concept uit Nieuw Zeeland. Deze methode is pijnvrij en vraagt ook actie van de patiënt zelf wat minder kans op recidief geeft. Een tenniselleboog bv reageert goed op deze methode.

Balans- en stabiliteitstraining

Steeds meer hoor je dat mensen niet in balans zijn of  zich niet stabiel voelen. Uit balans zijn en moeite hebben om te ontspannen kan allerlei klachten veroorzaken. Door de balans te herstellen, verdwijnen veel klachten zonder ingewikkelde therapie. De gedachtengang hierachter is dat als mensen in balans zijn de juiste spieren aanspannen en de te gespannen spieren loslaten.Ik werk veel met de methode van balanstraining en de mensen die hiermee in aanraking komen, voelen snel vermindering van hun klachten en toename van hun energie.

 

Elke dag minstens 30 minuten achter elkaar bewegen is goed voor de gezondheid. Dit kan met wandelen, fietsen of sporten.
Tip van Anita
© Fysiocare Horst | Powered by Goed idee media